Sirop pentru eliminarea parazitilor intestinali Nikvorm Bio Vitality, 60 ml, Hisimo

Pret nikvorm

Conținutul

  Embelia robusta La Nikvorm avem Embelia robusta ce contine embelin si saruri ale acestuia a caror actiune tenicida, ascaricida si anti-giardia este confirmata stiintific si constatata usor prin pret nikvorm parazitilor in primele ore de la administrarea in doza unica.

  Efectul Nikvorm este bland, asociat cu inhibarea proceselor fermentative, resorbtia gazelor, reducerea crampelor abdominale si a frecventei scaunelor moi sau, din contra, a usurarii eliminarii bolului fecal in cazul constipatiei - simptome comune prezentei endoparazitilor.

  Butea monosperma Butea monosperma Taubert vermox helmintox Nikvorm normalizeaza digestia, stimuleaza activitatea ficatului pret nikvorm protejeaza de agresiunile toxice, de natura virala si de procesele carcinogenetice, reduce dilatatiile varicoase ale venelor ano-rectale.

  preparate pentru prevenirea mamiferelor papiloma de garganta sintomas

  Sub actiunea palasoninului din seminte, a pret nikvorm din flori si a leucocinidinei din scoarta tulpinii, viermii intestinali precum Giardia, Filaria, Oxiuri sunt distrusi si eliminati, in timp ce pentru Ascarizi limbrici mecanismul de actiune este indirect, prin schimbarea chimismului mediului in care se dezvolta.

  Copii intre ani: cate 15 ml dimineata si seara.

  cum se elimină rapid condiloamele cei mai eficienți agenți antihelmintici

  Adulti - cate 30 ml dimineata si seara. Se repeta dupa 7 zile sau la recomandarea medicului. Se repeta doza dupa 7 zile sau la recomandarea consultantului de specialitate.

  cancerul organelor genitale feminine papilloma squamoso sulla lingua

  Eruptii cutanate, infectii cu E-Coli si H. Pylori: cate 20 ml zilnic timp de 21 de zile. Administrarea de lunga durata este sigura pret nikvorm fara efecte secundare.