Cryopharma Tratament de indepartare a negilor si verucilor 12 aplicari - Pret 61,49 Lei

Veruci criofarmă

veruci criofarmă

Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Cryopharma spray negi 50 ml Cryopharma Tratament de indepartare negi si veruci Indicatii: Îngheata instantaneu si complet veruca, într-un singur tratament. Când atingeti aplicatorul cu spuma de piele, exista posibilitatea ca pielea sa se albeasca si sa resimtiti o usoara senzatie de durere, ca o întepatura.

veruci criofarmă

Aceasta se datoreaza procesului de înghetare. Dupa întreruperea contactului cu pielea, culoarea naturala va reveni. Dupa ce zona se dezgheata si culoarea revine, local pielea se poate veruci criofarmă.

Ca rezultat al procedeului de veruci criofarmă, în decurs de câteva zile se poate forma o basica sub veruca, chiar daca acest lucru nu este veruci criofarmă cu ochiul liber.

Veruci criofarmă înghetata cu veruca care a fost tratata va disparea sau cadea în decurs de zece pâna la 14 zile.

Spray pentru înlăturarea negilor Cryopharma, 50 ml, Omega Pharma

Între timp, pielea sanatoasa s-a format deja sub basica. Daca veruca sau o portiune din veruca nu a cazut înca dupa doua saptamâni, tratamentul poate fi reluat în deplina siguranta.

veruci criofarmă

Fiecare cutie de Cryopharma contine 12 aplicatoare de unica folosinta. În marea majoritate a cazurilor, e suficient un singur tratament.

veruci criofarmă

De obicei, verucile vulgare dispar într-un interval de zece pâna la 14 zile de la tratament. Verucile de dimensiuni medii, verucile mai vechi sau verucile plantare pot necesita doua sau trei tratamente.

veruci criofarmă

De obicei, verucile mari si vechi e nevoie sa fie tratate cu Wartner mai mult de o singura data. Daca dupa trei tratamente cu Wartner nu se observa nici o ameliorare, consultati medicul.

veruci criofarmă

Tipul negului sau al verucii                    Diametrul                              Timpul de tratament Veruci vulgare si plantare                        mai mici de 2,5 mm            10 veruci criofarmă pe degetele piciorului Veruci vulgare si plantare                        între 2,5 si 5 mm                  15 secunde pe degetele piciorului Veruci vulgare si plantare,                       mari de 5 mm                       20 secunde pe degetele piciorului Veruci acoperite de calus                        de orice dimensiune             maxim 40 secunde pe calcâie sau pernitele degetelor Mod de ambalare: Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi.