Eunice aphroditois – Viermele prădător

Vierme bobbit, Vierme bobbit,

Acolo a scos probe din piatra expusa si ia adus inapoi la Muzeul Royal Ontario.

verruca foot cream laryngeal papilloma lesion

Găsirea acestora a fost descrisă astăzi în Jurnalul Științific Rapoarte. Scapă de papilomele de negi timp ce corpul viermei sa dezintegrat de mult timp, maxilarul său a fost fosilizat în stâncă - și ce fălțuș a fost.

WHAT IF THE SCORPION SEES LEECH? LEECH VS SCORPION

De obicei, fălcile de viermi fosiliți măsoară doar câțiva milimetri și adesea pot fi văzuți doar printr-un microscop. Dar acesta a fost de peste un centimetru în lungime și putea fi văzut vierme bobbit ochiul liber.

condilom vestibular oxiuros tratamiento parasitos

Din mărimea maxilarului, vierme bobbit care au găsit fosilele în muzeu spun că animalul poate vierme bobbit mai mult de un metru în lungime. Reconstrucția 3D a fălcii creaturii din scanările CT ale fosilelor Credit: Luke Parry Acest lucru îl face comparabil cu o specie de viermi cunoscut sub numele de giant eunicids, care pot crește până la doi metri în lungime.

condilom și polioxidoniu what is laryngeal papilloma

Aceste viermi "sunt pradă feudală și oportuniști, prin vierme bobbit fălcilor puternici pentru a capta pradă, cum ar fi pește și cefalopode calamari și caracatițe și tragându-i în burduși", spune vierme bobbit raport al UB privind descoperirea.

Falsurile lor puternice pot uneori vierme bobbit taie prada vierme bobbit jumătate, ceea ce le-a câștigat numele colocvial al "Viermilor Bobbit", după Lorena Bobbit, care a tăiat penisul soțului ei în Cercetătorii spun că găsirea lor reprezintă cel mai vechi vierme Bobbit descoperit vreodată. Toți vierii Bobbit aparțin clasei numite "policieți" vierme bobbit "viermi de păr", așa numiți din cauza protuberanțelor care ies din fiecare segment al corpului.

Specia, numită Websteroprion armstrongi, a trăit cu de milioane de ani în urmă - și se crede a fi cel mai vechi "vierme Bobbit" din lume. Specia este descrisă într-un studiu publicat săptămâna aceasta în revista Scientific Reports. Viermele Bobbit sunt monștrii giganți marini care locuiesc pe podelele oceanelor până în ziua de azi.

Giant vierme de vierme găsite, numit după chitaristul death metal Există mai mult de În ceea ce privește numele noului vierme, cercetătorii au mers vierme bobbit Websteroprion Armstrongi. A doua parte a numelui este pentru Armstrong, care a recuperat inițial fosila.

hpv definition biology controlul parazitului

Prima jumătate a lui Alex Webster, basistul pentru formația death metal, Cannibal Corpse, "deoarece poate fi considerat un" gigant "atunci când vine vorba de manipularea instrumentului său", spune UB.