Cancerului de endometru. 5 simptome adeseori ignorate - Donna Medical Center

Cancerul endometrial

Conținutul

  papillomavirus and prostate cancer urethral papilloma pathology outlines

  Cauze Deși medicii nu știu ce cauzează cancerul endometrial, se știe că există un declanșator, care creează o mutație genetică la nivelul celulelor mucoasei uterului endometru.

  Acest lucru înseamnă că celulele normale cancerul endometrial sănătoase sunt transformate în celule anormale, care se înmulțesc necontrolat și nu mor după un anumit timp.

  condylomata acuminata beim mann papilom la sugari

  Celulele anormale acumulate formează o masă, numită tumoare, și pot invada țesuturile din apropiere sau se pot răspândi în alte părți cancerul endometrial corpului. Factorii care sunt asociați cu riscul de a dezvolta cancer endometrial includ: Să nu fi fost niciodată însărcinată Vârsta înaintată Să fi supraponderală excesul de grăsime modifică echilibrul hormonal în corp Modificări hormonale în corpul unei femei ovulație neregulată Terapia hormonală pentru cancerul mamar utilizarea medicamentului Tamoxifen Sindromul de cancer de colon moștenit mutație genetică trecută de la părinte la copil Complicații O complicație deosebită, care poate apărea din cauza cancerului endometrial, cancerul endometrial răspândirea tumorii în alte părți ale corpului cel mai adesea în plămâniceea ce face detoxifiere la copii tratamentul să fie mai dificil de aplicat.

  hpv impfung no hpv vaccine long term effects

  Câteva recomandări care pot ajuta la prevenirea cancerului endometrial includ: Folosirea pilulelor anticoncepționale Menținerea unei diete și a unei greutăți sănătoase Exerciții fizice ca parte a unei rutine zilnice Comunicarea cu medicul despre riscurile terapiei hormonale după menopauză Faceți o rezervare Completați informațiile dvs.