Testimoniale

Margele soarelui

Am adn hpv genotipare cu diferite tehnici și am ajuns la concluzia că broderia cu mărgele e o metodă foarte utilă pentru a crea centrul florii soarelui. Mărgelele imită foarte frumos semințele de floarea soarelui și oferă o strălucire fină florilor.

medicament pentru a elimina viermii din corp

Pe prima am creat-o într-o combinație de mărgele negre cu maro și cu petale din mătase, căci atunci încă nu aveam panglici. Broderia e chiar ușoară odată ce te prinzi cum se face și merge destul de rapidiar petalele sunt mai ușor de făcut din materiale sintetice, în special panglică îngustă de 2. Fiindcă am avut o comandă de flori pentru o mireasă inspirată, am creat mai multe margele soarelui și combinații de petale.

cancer la cap metastaza

Am creat chiar și o versiune în miniatură, un inel cu margele soarelui soarelui cu petale mici-mici, din pătrate de 1. M-am jucat puțin cu design-ul florii și mi-am dat seama că, în funcție de imaginație și dorință, poți avea floarea soarelui și cu un strat de petale, și cu margele soarelui, dar cel mai important e margele soarelui raza părții interioare broderia cu mărgele să fie mai mare decât lungimea petalelor.

Crafty - Cumpara produse handmade. Vinde handmade.

Acesta e un proiect mai liber, poți face câte petale vrei, cu cât mai multe, cu atât va fi mai bogată floarea. Pentru o floare de 6 cm în diametru, am pregătit 40 de petale din panglică margele soarelui 2.

Am folosit doar 20 cu același tip margele soarelui centru pentru o floare mai mică și mai discretă.

hpv cure china

Fiindcă acest tutorial utilizează două tehnici diferite, este important să te obișnuiești cu amândouă înainte să încerci să faci o floare a soarelui. Exersează broderia cu mărgele și formează câteva petale înainte să te apuci de floarea soarelui. Materiale și unelte: panglică de satin de 2.

Pulsera -ola de mar .Sea wave .Lovely bracelet scoala-florianporcius.roățara -valul mării .