11 Cheloo / Ombladon / Parazitii ideas | hip hop, rap, mafia

Parazitii romania, Cheloo / Ombladon / Parazitii

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

giardia behandlung katze

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Parazitii. Fii primul care ne lasa un comentariu! In luna mai i se alatura Ombladon Bogdan Ionut Pastaca.

oxiuri in sarcina

O zi mai tarziu au sustinut primul lor concert, la balul bobocilor de la liceul Spiru Haret din Bucuresti. Vanzarile depasesc asteptarile. Urmeaza o serie de concerte prin tara si aparitii pe diferite compilatii.

Meniu de navigare

Lucru parazitii romania, asfel ca Parazitii devin prima trupa de parazitii romania din Romania ce apare pe soundtrack-ul unui film, cu drepturi de autor platite, alaturi de nume celebre precum Ace Of Base, Neneh Cherry, Kelly Family sau Leila K martie La piesa cu acelasi nume de pe album se face si un videoclip care este cenzurat la scurt timp. In iarna lui apare albumul aniversar care sarbatoreste implinirea a 10 ani de muzica si plecarea trupei parazitii romania la labelul care i-a consacrat, Rebel Music.

hpv vaccine side effects serious

Trupa va folosi pentru lansarea materialelor propria casa de productie fondata cu ceva timp in urma, 20CM Records. Urmeaza un nou clip Parazitii, dupa care trupa ia o pauza pentru ca Ombladon si Cheloo sa isi lanseze fiecare cate un album solo.

Pentru a sustine campania, trupa lanseaza si o piesa cu acelasi nume. In Decembrie ,desi a declarat ca uraste internetul,Cheloo alege sa isi faca un cont de YouTube unde parazitii romania isi promoveze noile materiale si sa comunice cu fanii.

parazitoza analize

Nu ai gasit ce cautai? Foloseste butonul de cautare.

Parazitii