Pescuit Stationar

Viermi colanti

Conținutul

  dimensiunea genomului giardiei

  In pescuitul la feeder este recomandat a fi folosit impreuna cu un pietris de granulatie mica in felul acesta vom reusi lipirea viermilor si a pietrisului.

  Odata incarcat in cosulet, putem pescui in ape curgatoare mai ales atunci cand dorim sa facem partide dedicate exemplarelor mari viermi colanti Mreana, Clean, Vaduvita si Scobar. Odata ajuns pe substrat, liantul se va desface treptat si va elibera un sir continu de viermi pe care pestii il vor urma pana in zona carligului si a momelii.

  Pentru a folos Sensas Maggot Fix este necesar ca viermii sa fie foarte bine sitati de orice impuritati talas, malai sau alte particule iar pietrisul folosit daca se doreste folosirea acestuia va trebui spalat si uscat in prealabil pentru a scapa de nisip sau pamant.

  Odata pregatiti, viermii si pietrisul se vor pune intr-un vas generos peste care vom turna Maggot Fix intr-o cantitate suficienta cat sa viermi viermi colanti toate elementele. Vom amesteca in stare uscata pentru a ne asigura ca liantul este uniform dispersat si vom incepe umectarea folosind un pulverizator. Dupa fiecare pulverizare amestecati si lasati 1 minut pentru ca liantul sa inceapa viermi colanti lucreze.

  este posibilă îndepărtarea papilomelor de pe corp

  Daca viermi colanti sau amestecul de viermi cu pietrisi nu incep sa coleze, mai pulverizati putina apa, amestecati, mai asteptati 1 minut apoi verificati. Dupa ce obtineti rezultatul dorit, un grad puternic de colare cu posibilitatea de a face bulgari compacti de viermi, presati cu putere cantitatea de material rezultata pentru a scoate bulele de aer prinse in amestec. In felul acesta veti obtine un maxim de colare si de asemenea, un maxim de greutate al bulgarilor formati ceea ce va ajuta la mentinerea in curent a cusuletului dar si o desfacere uniforma a viermilor viermi colanti cosulet fara a exista riscul ca bucati mari de vierme viermi colanti sa se desfaca deodata si sa fie carat mult in aval de locul pescuit.

  Odata stapanit procedeul, suntem siguri ca veti fi surprinsi de eficienta si negi plantare cauzează obtinute pescuind la feeder viermi colanti viermi colanti.

  hepatite b anemie